€ 1.320,00 на месец2 стаен111 m22 бани6 етаж

Двустаен София (квартал Симеоново)

3-стаен в София, Симеоново за 1 320, Евро
Представяме луксозно и артистично обзаведен тристаен апартамент с прекрасна гледка към Витоша планина и зелени площи, в сграда Panorama Sofia от 2014 г. Апартаментът е разположен в полите на Витоша – един от най-красивите и зелени райони на София. Модерното жилище е с обща площ от 111 кв.м (чиста площ 90 кв.м) и слънчево изложение юг/изток, разполага и с подземно паркомясто.

Апартаментът се състои от дневна с кухненски бокс, две спални, две бани (към всяка спалня), тераса, коридор с мокро помещение. Отдава се напълно обзаведен, реновиран – обзавеждането и довършителните работи са предимно от естествени материали (тиково дърво, дъб), мебели и оборудване от KARE, Martineli и авторски мебели. Отоплението е централно и с климатици. Такса поддръжка се заплаща допълнително от наемателя.
Възможност за наемане на допълнително паркомясто.

Panorama Sofia предлага отлична гледка на юг към планината и на север към града. Районът около сградата е в зеленина, места за отдих и игри, пешеходни алеи и рампи, които допринасят за приятния и здравословен начин на живот на своите обитатели. Намира се в близост до IKEA, Ring MALL, Residential park Sofia, Business park Sofia.

Посочената цена е без ДДС.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Отговорен консултант: Ивета Тодорова, Оферта: 43976Телефон: +359 882 638 431, +359 2 454 11 65
Основни данни
справка ID102471
Дата на обявяване 01/12/2023
Договор Наем
Типология Апартамент
Площ 111 m2
Стаен 2 (2 спални), 2 бани
Етаж 6 от 6 общо
Разходи
Цена 1.320 € на месец
Енергийна ефективност
Година на построяване 2014
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Ивета Тодорова
Показване на телефона +359 88 795 4155
Адрес и карта
София - квартал Симеоново