€ 1.490,00 на месец3 стаен135 m22 бани2 етаж

Тристаен София (квартал Изгрев)

3-стаен в София, Изгрев за 1 490, Евро
Представяме на Вашето внимание прекрасен и изискан имот в най-новата, луксозна сграда от най-висок клас в квартал "Изгрев" - Диамант. С внимание към всеки детайл, избор на най-висок клас материали, този апартамент ще подсигури всички необходими удобства на новите си обитатели. Този дизайнерски апартамент ще Ви подсигури пълен комфорт и възможност да се наслаждавате на прекрасни гледки към "Борисова Градина" и "Ловен Парк".
Много стилен,елегантен, комфортен и функционален апартамент, който ще Ви даде добър стандарт на живот.
Слънчева светлина, просторни помещения, високи тавани, внимателно подбирани цвенове и материали ще Ви посрешнат в този апартамент.

Разпределение:
просторен коридор;
великолепна всекидневна с прекрасна гледка;
спалня;
втора спалня;
от трите стаи има излаз към слънчева тераса;
баня с WC;
отделно WC;
мокро помещение /оборудвано с пералня, и сушилня/.

Апартаментът ще бъде свободен за нанасяне от - 01.07.2024г.

Има възможност за наемане на гараж: 220 евро /не е включен в цената /

Месечна такса поддръжка: 183 лева



Условия за наемане:
-два депозита + първи наем
-без домашни любимци

За сградата:
Жилищната сграда се откроява с модерна визия, съчетана с луксозни общи части и допълнителни удобства за живущите. Оборудвана е с два асансьора KONE от най-високия клас (пътнически и товарен) и с контролирана механична вентилация. Допълнителните удобства включват зона за релакс с плувен басейн и СПА център, а представителните общи части създават усещане за комфорт и висок стандарт на живот. Непосредствено до сградата е предвидена богато озеленена паркова зона с алеи за разходка и места за почивка, а на метри от нея ще има голям спортен комплекс с тенис и футболни игрища, фитнес, басейн и др.

За района:
Локацията на сградата е идеална за едно градско жилище – на метри от Ловен парк и Борисовата градина, в непосредствена близост до големи пътни артерии, спортни центрове, магазини, супермаркети и други градски удобства. Районът предлага голям избор от линии на градския транспорт, в това число и станция на метрото. Близостта до най-големия софийски парк предлага на бъдещите собственици множество възможности за спортуване и приятни семейни разходки, а от прозорците се откриват прекрасни панорамни гледки към заобиколяващите зелени площи.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати и за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на два наема. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.Отговорен консултант: Юлиана Димитрова, Оферта: 103629Телефон: +359 988 170 842, +359 2 454 12 56
Основни данни
справка ID171971
Дата на обявяване 27/04/2024
Договор Наем
Типология Апартамент
Площ 135 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго), 2 бани
Етаж 2 от 15 общо
Разходи
Цена 1.490 € на месец
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Юлиана Димитрова
Показване на телефона +359 88 756 6766
Адрес и карта
София - квартал Изгрев