€ 1.200,00 на месец3 стаен77 m21 бани4 етаж

Апартамент София

Елегантен апартамент във вечния културен център на София
First Estates представя елегантен и напълно обновен апартамент под наем до „градинката на Кристал“, както софиянци наричат кръстовището на ул. „Г. С. Раковски“ и бул. „Цар Освободител“. Местоположението на жилището е ексклузивно – до прочути театри, емблематични за града храмове, любими улици и заведения, Софийски университет, паметници на велики сънародници и т.н.
В сграда от 1927 г., жилището предлага съвременен комфорт в обстановка на минималистичен дизайн с бохемски привкус в детайлите.
Простор и светлина изпълват стаите. Таванът е с височина 3 метра. Осветлението е много прецизно избрано и излъчва меко сияние от всеки ъгъл. 
На 77 м2 са разположени две спални с югоизточно изложение, дневна и тераса към нея, ориентирани на изток и голяма баня с много светлина, която струи през прозореца.
Влиза се направо в преходната дневна. Антрето е спестено като отделна площ, а закачалката за връхни дрехи е на огледална стена.
Дневната съчетава:
       Кухненски бокс с плот от технически камък, миялна, автоматична пералня със сушилня, кафе машина. Техниката е от най-ново поколение на реномирани производители.
      Зона за почивка с кожен диван с механизми за постигане на различни степени на релакс.
      Маса за хранене до огромен френски прозорец с плъзгащо крило за достъп до терасата с масичка и столове. Приятно, тихо и спокойно за сутрешно кафе или прохлада през летните нощи.
Спалнята е с вграден гардероб с огледало и с винтидж привкус в обзавеждането. Големият прозорец пропуска много светлина.
Втората спалня е по-малка и може да се ползва за кабинет.
Банята е светла и просторна, а за повече разкош е вградено лед осветление с различни степени на интензитет. Има голям прозорец, бойлер в специална ниша зад огледало, тангенторна вана, душ кабина със стъклена врата, тоалетна комбинирана с биде.
Апартаментът се отоплява от ТЕЦ, във всяка стая има климатик.
Наемателите могат да разчитат на 300 Mb/sec интернет връзка и над 300 телевизионни канала.
Апартаментът е свободен за наемане от 01.06.2024 г.
За повече информация и оглед, моля, обадете се на 0 700 15 15 1 или 02 980 20 68 и, моля, цитирайте номера на обявата: 9371.
 
Основни данни
справка ID171280
Дата на обявяване 25/04/2024
Договор Наем
Типология Апартамент
Площ 77 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго), 1 баня
Етаж 4 от 8 общо
Разходи
Цена 1.200 € на месец
Енергийна ефективност
Година на построяване 1927
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Виртуална разходка
FIRST ESTATE
FIRST ESTATE
ул. Московска №27 А етаж 1, София, България, София
  Показване на телефона +359 2 980 2068
Ваня Колева
Показване на телефона +359 700 15 151
Адрес и карта
София
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията