€ 900,00 на месец3 стаен115 m21 бани3 етаж

Тристаен Варна (квартал Аспарухово)

3-стаен в Варна, Аспарухово за 900, Евро
Представяме нов тристаен апартамент под наем в затворен комплекс с луксозни апартаменти, който предлага високо качество на живот, множество екстри и удобства, както и крайбрежно местоположение в кв. "Аспарухово" на град Варна.

Имотът с обща площ от 73 кв.м е разположен на 3-ти етаж от 8.

Разпределение:

антре;
дневна с кухненски кът и трапезария;
две спални;
баня с тоалетна;
две тераси с прекрасна гледка към морето.

Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за живеене като мебели и ел. уреди - нов диван, вградена кухня със съдомиялна, голям хладилник, печка Bosh и телевизор.

Апартаментът се отдава за една година с двоен депозит.

За комплекса

Комплексът често е определян като "курорт в града", и това описание отлично отговаря на духа и концепцията на затворения комплекс. Просторните апартаменти, басейн със зона за почивка и забавления, както и местоположението сред обширни озеленени градини в рамките на града, оформят интересна курортна атмосфера – същинско бягство от големия град.

Сградата се намира на първа линия от брега на морето, като е разположена на склона на хълм, с прекрасни гледки към залива на Варна и към самия град, които са особено пленителни вечер, когато светят хилядите светлини на града.

В непосредствена близост се намира и новото рибарско пристанище с капацитет 116 плавателни съда, пешеходна алея с дължина около 100 метра, както и основната сграда със смесено предназначение с обществени, търговски и обслужващи площи, в това число и рибна борса.

Плажът тук е дълъг от един километър и отстои на едноминутна разходка от комплекса, а в непосредствена близост е богатият на зеленина парк "Аспарухово". До удобствата в района, магазините, ресторантите и т.н. се стига изключително бързо и лесно.

Локацията е удобна за живеене: 600 метра от супермаркет LIDL, 300 метра от автобусна спирка, 7.5 км от Катедралата на Варна.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете, кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота

Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги

С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Основни данни
справка ID171246
Дата на обявяване 25/04/2024
Договор Наем
Типология Апартамент
Площ 115 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго), 1 баня
Етаж 3 от 8 общо
Разходи
Цена 900 € на месец
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Тетяна Думанска
Показване на телефона +359 88 227 5444
Адрес и карта
Варна - квартал Аспарухово