€ 307,00 на месец3 стаен127 m21 бани3 етаж

Тристаен гр.Благоевград, Благоевград

Тристаен апартамент Благоевград
La Maison Idéale представя на Вашето внимание просторен и напълно обзаведен тристаен апартамент 127 кв.м. под наем в нова сграда  в Благоевград. Апартаментът е разположен на 3ти етаж и има следното разпределение: коридор, голям хол и кухня в едно, голяма спалня, детска стая, 2 тераси, голяма баня с вана и душ кабина и тоалетна. Блиндирана входна врата.
Жилището е многофункционално и практично. Напълно обзаведено е с мебели и ел. уреди. Отоплението е посредством електричество. В наема е включена  сметката за вода. Допълнително се заплаща по 9 лева на месец за чистачка и ако наемателя желае да ползва асансьор се заплаща. Има мазе което може да се ползва.
изложение югНапълно Обзаведена Кухня ПералняРазмер на апартамента 127 кв.м.Оглед на имота
 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
 Резервация на имота
 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.  
Основни данни
справка 163661
Дата на обявяване 03/04/2024
Договор Наем
Типология Апартамент
Площ 127 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго), 1 баня
Етаж 3
Разходи
Цена 307 € на месец
Енергийна ефективност
Енергиен клас Във фазата на изчисление
проверена агенция
La Maison Idéale
La Maison Idéale
бул."Витоша" 1А, ет.2, оф.232, София
  Покажи мобилен телефон +359 87 882 8258
Адрес и карта
гр.Благоевград, Благоевград