€ 750,00 на месец1 стаен72 m21 бани3 етаж

Едностаен София (квартал Драгалевци)

2-стаен в София, Драгалевци за 750, Евро
Представяме на Вашето внимание изключително уютен и напълно обзаведен апартамент, разположен в затворен комплекс в живописния квартал Драгалевци. Този слънчев апартамент е завършен с изключително внимание към всеки детайл, като осигурява прекрасна гледка и по-добър стандарт на живот.
Локацията е в нов и добре поддържан комплекс с охрана и отлично озеленени общи части. Тук ще откриете много комфорт и тишина, което го прави идеално място за живеене.
Апартаментът е просторен и е със следното функционално разпределение:

входно антре, което ви посреща с уют и комфорт;
слънчева всекидневна с кухненски бокс;
уютна спалня предлагаща удобство и релакс;
тераса / обща за дневната и спалнята/;
баня с WC.


В цената е включено подземно паркомясто.
Към апартаментът има отделно помещение, което е приспособено за гардеробна, където можете да съхранявате и организирате дрехите си.

Сградата се намира в началото на кв. "Драгалевци", близо до кръговото кръстовището на бул."Черни Връх" и "Околовръстен път".
В близост се намира супермаркет "Фантастико" , "Лидъл", както и спортен комплекс с открити и покрити тенис кортове и стадион "Драгалевци". До търговски център Paradise Center се стига само за 5 минути с автомобил , а до Sofia Ring Mall и Икеа - само за 7 минути.
Не пропускайте възможността да се насладите на този чудесен имот, който съчетава модерен комфорт с приятна атмосфера и прекрасни гледки.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Отговорен консултант: Мария Хлебарова, Оферта: 121344Телефон: +359 882 638 437, +359 2 454 11 71
Основни данни
справка ID169829
Дата на обявяване 20/04/2024
Договор Наем
Типология Апартамент
Площ 72 m2
Стаен 1 (1 спалня), 1 баня
Етаж 3 от 4 общо
Разходи
Цена 750 € на месец
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Мария Хлебарова
Показване на телефона +359 88 678 1481
Адрес и карта
София - квартал Драгалевци