€ 3.120,00 на месец4 стаен240 m23 бани

Самостоятелна къща София (квартал м-т Детски град)

Къща в София, м-т Детски град за 3 120, Евро
Представяме на Вашето внимание великолепна къща под наем в затворен комплекс. Къщата е просторна, светла и много уютна, напълно обзаведена и готова за нанасяне. Този имот ще Ви даде пълен комфорт и по-добро качество на живот. Комплексът разполага с добре озеленени и поддържани общи части. Места за разходка и детска площадка за деца. Мястото е тихо и спокойно, но и с бърз достъп до центъра на града.

Имотът е със следното функционално разпределение:
първо ниво-входно антре, просторна и слънчева всекидневна, трапезария с кухненски бокс, санитарно помещение, двор с барбекю.
второ ниво: родителска спалня с дрешник и баня, две спални/детски стаи/, баня с тоалетна, балкон с гледка към Витоша.
сутерен:Спа зона /със сауна/, мокро помещение, складово помещение, санитарно помещение.

Има възможност да се паркират три коли. Една на закрито и две на открито/ една зад друга/.

Условия за наемане:
-два депозита+първи наем
-договор минимум за една година

Месечна таска за поддръжка на общите части -400 евро с ДДС на месец. Това включва почистване и поддръжка на зелените площи, денонощна охрана и т.н.

Предимства:
напълно обзаведена;
подово отопление;
отлична локация;
затворен комплекс;
контролиран достъп.

Комплексът е в непосредствена близост до основните бизнес райони на Околовръстен път, Бизнес Парк София и Цариградско шосе. Летище София е на 15 минути, а Центъра на 20 мин. Магистралите Хемус и Тракия са с почти директен достъп. От друга страна за любителите на спортния живот на разположение са атракциите на Панчаревското езеро, а пистите на Боровец са на по-малко от час.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.Отговорен консултант: Юлиана Димитрова, Оферта: 118324Телефон: +359 988 170 842, +359 2 454 12 56
Основни данни
справка ID131679
Дата на обявяване 19/01/2024
Договор Наем
Типология Самостоятелна къща
Площ 240 m2
Стаен 4 (4 спални), 3 бани
Етаж 2 общо
Разходи
Цена 3.120 € на месец
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Юлиана Димитрова
Показване на телефона +359 88 756 6766
Адрес и карта
София - квартал м-т Детски град