€ 340.000,00

Warehouse Simitli

Здравна Клиника чудесна възможност за инвестиция
 La Maison Idéale  представя на Вашето внимание чудесна инвестиция на много добра цена! Имотът е разположен в югозападната част на град Симитли. В пешеходна близост е до ФСМП Симитли, Ж.П. гара Симитли, градския пазар, градска минерална баня, плувен басейн, комуникации. Намира се на до 1500 м. от главен път І-1 Е-79 и от пътя от РПМ за местността „Предел“ и ГКПП „Илинден", с  връзка до АМ „Струма“.  Имота е разположен в тих и спокоен район на град Симитли, на главна улица, в района няма източници на вредни емисии във въздуха, шум и вибрации, което прави имота подходящ за живеене и качествен отдих. Изградената в имота сграда е незавършена от монолитно строителство, със степен на завършеност 64 % - акт 14 с предназначение за „Здравно заведение - Поликлиника", има възможност за промяна на предназначението - за хоспис, за промишлено-складов обект за производствени дейности и др. Разполагаме с проекти на отделните видове инсталации, включително и с проект за собствен трафопост. Имота е последващо трасиран през март 2018 г., а през месец декември 2022 г. е изготвено конструктивно становище на сградата, което при необходимост ще приложим. 
площ на имота от 3195 кв.мзастроена площ от 810 кв.м2 етажаИмота е чудесна инвестиция, близо до стадион, минерална вода, мек климат сградите могат да бъдат обособени за здравна клиника, рехабилитационен център или  друг обществен обект, комплекс.
Оглед на имота
 Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
 Резервация на имота
 Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
 Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  „Ла Mезон Идеал“ ЕООД е компания за недвижими имоти предлагаща широка гама от услуги, ние разполагаме с екип от професионалисти подготвени да съветват клиентите във всеки един етап от сделката. Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.  
Main data
Reference ID137065
Ad date 01/02/2024
Contract Sale
Typology Warehouse
Costs
Price 340.000 €
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
agency verified
La Maison Idéale
La Maison Idéale
бул."Витоша" 1А, ет.2, оф.232, Sofia
  Show Mobile +359 87 882 8258
View other advertisements for

warehouses for sale in Simitli


City of Simitli

:
Sale warehouses Simitli
Sale commercial Simitli
Estate agents Simitli

province of Blagoevgrad

:
Warehouses for sale province Blagoevgrad
Sale commercial province Blagoevgrad
Address and map
Simitli
Ad without map,
try asking the advertiser for the position