€ 314.940,002 locals116 m22 bathrooms8 plan2.715 €/m2

Two-room apartment Sofia (neighborhood Витоша)

Продава 3-СТАЕН град София, Витоша
HOME 1 има удоволствието да ви представи тристаен дизайнерски апартамент в 'RuHouse', награден с престижната 'Сграда на годината' за 2019г. С възможност за паркомясто под наем/закупуване. Комуникативно място с бъдеща спирка на метро на 10 мин.
Сградата е изключително съчетание между модернизъм и най-висок клас материали. Има прекрасно озеленен двор изпълнен по ландшафтен проект. Фасадата е вентилируема, изпълнена с керамика-гранитогрес, панели от еталбонд и HPL- плоскости FUNDERMAX в цвят орех, което добриняса не само за атрактивната й визия, но и за нейната дълговечност. Дограмата е белгийска седемкамерна на водещата марка REYNAERS със стъклопакет 28мм с газ аргон!

Отличава се с практично разпреледение и функционално усвоени простанства. Състои се от входно антре с вградено портманто, хол с кухненски бокс (всички уреди са на марката Bosch и са в гаранция), две спални, едната от които със собствена баня с тоалетна, още една баня с тоалетна, мокро помещение и две тераси. Отоплението е на газ, има поставено висок клас газово котле на Viessman, за допълнителен комфорт има поставени и климатици във всяко едно помещение ( на марката Mitsubishi Electric висок клас) . Изложенията са изток и запад.
Main data
Reference В1
Ad date 19/04/2024
Contract Sale
Typology Apartment
Surface 116 m2
Locals 2 (2 bedrooms), 2 bathrooms
Plan 8 from 8 totals
Costs
Price 314.940 €
Price per m2 2.715 €/m2
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
View other advertisements for

apartments for sale in Sofia


City of Sofia

:
Sale apartments Sofia
Sale properties Sofia
Estate agents Sofia

province of Sofia

:
Apartments for sale province Sofia
Sale properties province Sofia
Address and map
Sofia - neighborhood Витоша