€ 100.000,005+ locals160 m2625 €/m2

Independent house Ruse

Къща, с. Басарбово, обл. Русе
Имоти Томов
Представя на вашето Внимание Къща 160 кв.м, и 731 кв.м двор в с. Басарбово.Къщата представлява всекидневна с кухня, спалня, коридор, баня с тоалетна, и перално помещение. На етажа има три спални, два коридора, и баня с тоалетна. Към всичко това има и механа, маза под едната стая, и стопанска постройка. Имотът е основно ремонтиран ,има слънчев панел, и котел за локално отопление, саниран с ПВЦ дограма. Имотът е на тиха и спокойна улица, успоредна на главата. Басарбово е на 6 км от центъра на града. Много спокойно и хубаво село, с добре поддържана инфраструктура, магазини, действаща детска градина, и е перфектното населено място за живеене и почивка.

Оглед на имота:
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
Резервация на имота:
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
Допълнителни услуги:
Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Русе, ул. ,,Сърнена гора “ 10 – Имоти Томов, тел:0877749008 рф1769
Main data
Reference ID156735
Ad date 19/03/2024
Contract Sale
Typology Independent house
Surface 160 m2
Locals more than 5 (4 bedrooms, 2 other)
Costs
Price 100.000 €
Price per m2 625 €/m2
Energy efficiency
Year built 1971
Energy rating Property exempt from energy certification
agency verified
Имоти Томов
Имоти Томов
ул. Васил Друмев 19, Shumen
  Show Mobile +359 87 617 8898
Имоти Томов
Show Phone +359 87 617 8898
View other advertisements for

detached houses for sale in Ruse


City of Ruse

:
Sale detached houses Ruse
Sale properties Ruse
Estate agents Ruse

province of Ruse

:
Detached houses for sale province Ruse
Sale properties province Ruse
Address and map
Ruse
Ad without map,
try asking the advertiser for the position