€ 261.750,00119 m21 plan2.200 €/m2

Apartment Plovdiv (neighborhood Кършияка)

Титан Пропъртис представя на Вашето внимание тристаен апартамент в новострояща се сграда с повече от прекрасна локация, а именно кв. Кършияка. В близост са разположени търговски обекти, спирки на градски транспорт, медицински заведения, детска ясла, детски градини, учишища, както и зони за отдих и спорт.

Апартаментът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 99,33 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, тераса.

Изложение: север/юг. Отопление: електричество. Има възможност за закупуване на паркоместо или гараж на допълнителна цена. Сградата е с издаден Акт 15 и ще бъде завършена до лятото на 2024г. Жилището се продава на шпакловка и замазка, за да може вашето въображение да го превърне в мечтаният за Вас нов ДОМ!

За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 53855.
• Тухла• В строеж• Асансьор• С паркинг• Контрол на достъпа
Main data
Reference ID160863
Ad date 28/03/2024
Contract Sale
Typology Apartment
Surface 119 m2
Plan 1 from 6 totals
Costs
Price 261.750 €
Price per m2 2.200 €/m2
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
View other advertisements for

apartments for sale in Plovdiv


City of Plovdiv

:
Sale apartments Plovdiv
Sale properties Plovdiv
Estate agents Plovdiv

province of Plovdiv

:
Apartments for sale province Plovdiv
Sale properties province Plovdiv
Address and map
Plovdiv - neighborhood Кършияка