€ 1.600,00 per month5 locals250 m22 bathrooms7 plan

Apartment Sofia (neighborhood Оборище)

4-стаен в София, Оборище за 1 600, Евро
Имаме удоволствието да представим просторен и аристократичен многостаен апартамент под наем в сърцето на столицата, до парк "Заимов" и театър София. Жилището е след ремонт и очаква своите нови наематели. Интериорът е в непреходен стил, с невероятни гледки и бутикови елементи. Високите тавани създават усещане за още по-голям простор на помещенията и комфорт в ежедневието.

Имотът е ситуиран на 7-и етаж, разположен на 250 кв.м обща площ и се състои от просторен хол, трапезария с площ 70 кв. м. Гледката, която се открива е към планината Витоша и града, която е внушителна и вдъхновяваща. Удобно разположена е и отделната самостоятелна кухня с много естествена светлина и с излаз на тераса, която е обзаведена с трапезарна маса и столове.
В отделено и комфортно пространство са разположени родителска спалня със самостоятелна баня и вана към нея, както и голяма тераса с излаз от спалнята. Втора спалня и отделна баня и тоалетна, както и възможност за трета спалня или кабинет.

Апартаментът е напълно обзаведен с прекрасно съчетание от цветове в светлите тонове, мека мебел и мебели, създаващи функционалност и красива естетика. Кухнята е оборудвана с всички необходими удобства. Разполага с вградени уреди - хладилник, аспиратор, фурна и котлони, миялна машина, пералня.

Настилките на пода в апартамента са гранитогресни плочи и естествен паркет.

Отоплението е решено чрез централно отопление с радиатори, а във всички помещения има монтирани за по-голямо удобство и климатици.

Всичко, от което имате нужда се намира на пешеходно разстояние: ресторанти, аптеки, магазини, театри, училища, университети, платени паркинги.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Отговорен консултант: Красимира Апостолова, Оферта: 117937Телефон: +359 988 170 895 , +359 2 454 13 09
Main data
Reference ID124999
Ad date 23/12/2023
Contract Rent
Typology Apartment
Surface 250 m2
Locals 5 (2 bedrooms, 3 other), 2 bathrooms
Plan 7 from 8 totals
Costs
Price 1.600 € per month
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
agency verified
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, Sofia
  Show Mobile +359 88 370 0335
Красимира Апостолова
Show Phone +359 88 274 9770
View other advertisements for

apartments for rent in Sofia


City of Sofia

:
Rent apartments Sofia
Rent properties Sofia
Estate agents Sofia

province of Sofia

:
Apartments for rent province Sofia
Rent properties province Sofia
Address and map
Sofia - neighborhood Оборище