€ 1.300,00 per month5 locals160 m22 bathrooms1 plan

Apartment Sofia

Многостаен в София, Център за 1 300, Евро
Имаме удоволствието да ви представим луксозно обзаведен и реновиран апартамент в аристократична сграда в топ центъра на столицата.

Апартаментът се състои от хол с кухненски бокс и трапезария, четири спални, тоалетна и баня с тоалетна. Помещенията се светли и просторни, функционално разпределени. Имотът е обзаведен стилно и с внимание към всеки детайл, изключително уютен и красив! Намира се на първи етаж в добре поддържана жилищна сграда и разполага с обща площ от 160 кв.м.

Сградата е архитектурна класика. Районът е в бохемската част на столицата, изпълнен с множество заведения, ресторанти, барове, театри, кина и в близост до повечето културни събития, които се организират в София. На пешеходно разстояние е се намира основната търговска зона и основна пътна артерия в центъра на София- бул. Витоша.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.Отговорен консултант: Кръстьо Бойчев, Оферта: 111745Телефон: +359 988 170 837, +359 2 454 12 51
Main data
Reference ID102148
Ad date 01/12/2023
Contract Rent
Typology Apartment
Surface 160 m2
Locals 5 (4 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
Plan 1 from 5 totals
Costs
Price 1.300 € per month
Energy efficiency
Energy rating Property exempt from energy certification
agency verified
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, Sofia
  Show Mobile +359 88 370 0335
Кръстьо Бойчев
Show Phone +359 88 956 6766
View other advertisements for

apartments for rent in Sofia


City of Sofia

:
Rent apartments Sofia
Rent properties Sofia
Estate agents Sofia

province of Sofia

:
Apartments for rent province Sofia
Rent properties province Sofia
Address and map
Sofia