€ 570.000,005+ стаен1550 m21 бани368 €/m2

Самостоятелна къща Шумен

Триетажна КЪЩА за ценители - с. МАДАРА
Голяма, луксозна и изключително уютна ТУХЛЕНА триетажна къща в живописното село Мадара. ЗП от 550 кв.м. Функционална и атрактивна, къщата е подходяща както за живеене, така и за преустройване в къща за гости.
Имотът е меко казано пленителен с панорамна гледка към Мадарските скали, масивните си дървени мебели с уникална дърворезба и чудесно аранжирания си двор. Само на 15мин. от град Шумен и 40мин от град Варна, заобиколен от исторически места като Плиска и Преслав, този имот съчетава в себе си духа на великата ни история и удобствата на новото време. Той определено е за ценители! Триетажната къща е разположена в красиво аранжиран двор с голям басейн, детска площадка, барбекю, овощна и зеленчукова градина и допълнителна постройка с баня и сауна.
Къща в село Мадара - сред природата и гледка към Мадарски скали. Къщата е триетажна и разполага с шест спални, две бани и тоалетни, перално помещение, хол и трапезария с камина за уютни зимни вечери. Оборудвана е с нови висококачествени уреди, кухня с гранитен плот и индукционни котлони. Настилките са паркет и гранитогрес. Мебелите са направени по поръчка от масивна дървесина.Къщата е оборудвана с термопомпа, която ще ви осигури комфорт през зимата, гарантирана енергийна ефективност и намаляване на разходите за електричество.
Има допълнителни обслужващи постройки, които включват маза на първия етаж на градината, а на втория: две допълнителни стаи до басейна, баня и сауна.
В двора са разположени: барбекю, детска площадка, басейн, озеленена площадка пред басейна, както и допълнително място за овощна градина.
Басейна разполага с отоплителна система на слънчеви панели.
Има открит и закрит гараж за общо 4 коли, камина, барбекю и пещ.
Идеална е както за живеене на голямо семейство, така и за преотдаване с гарантирано много бърза и лесна възвръщаемост на месечната инвестиция.
Качествено построен семеен имот ( 2005 г.) , в който е вложено изключително много чувство, вкус и естетика. Поддържан и готов за нанасяне на момента.
Реф.№: 8421
За повече информация, моля обадете се на - 0877555097, или заповядайте в офиса на агенцията: гр. Шумен ул. ”Цар Иван Александър” 42. Нашите нови и актуални предложения, можете да разгледате в нашия сайт – www.danayaimoti.com
Ние ще намерим за вас желания имот и ще ви помогнем да го придобиете.
За нас е важно да сте наш клиент защото:
Вашето доверие е нашият капитал!
Вашите цели са нашата мисия!
Основни данни
справка ID18186
Дата на обявяване 30/03/2023
Договор Продажба
Типология Самостоятелна къща
Площ 1550 m2
Стаен повече от 5 (6 спални, 4 друго), 1 баня
Етаж 3 общо
Разходи
Цена 570.000 €
Цена за m2 368 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2005
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Даная ДМ-консулт
Даная ДМ-консулт
гр. Шумен ул."Цар Иван Александър "42, Шумен
  Покажи мобилен телефон +359 87 775 5698
Неше Реджеб
Показване на телефона +359 87 755 5097
Адрес и карта
Шумен
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията