На 24 октомври официално бе открита строителната площадка на един от най-амбициозните нови проекти в София – иновативната кула S-TOWER. В навечерието на деня на строителя 26.10 бе стартирано изграждането на сградата, която ще допринесе за още по-модерния и футуристичен облик на бул.”Г.М. Димитров”.

На събитието присъстваха инвеститорите от АТГ Пропъртис и Софавто и Юлита Гърбева, отговорен консултант за продажбите в комплекса. S-TOWER е сред ексклузивните проекти в портфолиото на LUXIMMO и веднага заинтригува клиентите на агенцията със своята отличаваща се визия в цвят розово злато, отличната си локация и големия си инвестиционен потенциал.

Проектът е дело на арх. Ангел Захариев, който през 2022 година бе отличен със специална награда на конкурса “Сграда на годината”. Той описва S-TOWER така: “Със своите флуидни и обтекаеми форми, плавно преливащи пространства, изобилие от светлина и усещане за простор, S-TOWER е носител на новата архитектурна естетика на XXI век. Тази жилищна кула съчетава елегантност и блясък, откроява се, обогатява средата и допринася за цялостното развитие на района.”

Многофункционалната кула си заслужи и корицата на най-авторитетното издание за архитекутра в България – сп.Градът.

S-Tower предлага 104 луксозни апартамента, 2 впечатляващи пентхауса, 6 офиса, ресторант и 3 магазина. Срокът за завършване на проекта в 2,5 години, a резервациите на имотите вече са в ход!

Без комисиона от купувача! Ексклузивно от LUXIMMO!

Разберете повече за S-TOWER тук или се свържете с Юлита Гърбева на 0882 817 572.

Апартаменти в продажба на “LUXIMMO” може да разледате тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *