Аз съм Мария Арабаджиева, бивш брокер, който е работил за една от най-големите агенции в сферата на недвижимите имоти. Тайната на моя успех не е само в сделките, които съм реализирала, а в начина, по който съм го постигнала. Успешно изградих своя личен бранд в социалните мрежи, който ми е носил препоръки през годините. В този контекст, когато казвам успешно, наистина имам това предвид. Реализираните ми сделки с произход социални мрежи са 95%. Този успех ме вдъхнови да създам първата по рода си агенция в България, наречена “Real Social Broker,” която активно подкрепя брокери и агенции за недвижими имоти в презентирането им в онлайн пространството.

С други думи, аз и агенцията ми помагаме на всички в индустрията да се усъвършенстват и да се чувстват уверени в своето присъствие в социалните мрежи. Това е толкова вълнуващо! Говоря за уникалния процес, чрез който всеки брокер може да контролира и управлява своя собствена сфера на влияние.

Аз съм тук, за да ви помогна и да разберете как работи този процес и какви блага носи за вашия успех. Очаквайте в рубриката ми от тук нататък полезна информация и съвети свързани с изграждането на личния ви бранд като брокери. Обещаваме да бъде интересно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *