€ 258.000,003 locali129 m22.000 €/m2

Trilocale Sofia (zona Симеоново)

Тристаен апартамент в бутикова сграда в кв. Симеоново
Galiano Estates има удоволствието да представи на Вашето внимание описание на бутикова сграда в груб строеж с прекрасна гледка към град София, разположена в квартал Симеоново. Този имот се намира в един от най-желаните квартали на София - Симеоново и предлага възможността да се насладите на великолепна гледка към града. Имотът предлага достатъчно пространство за удобство и функционалност. Присъствието на големи прозорци и балкон осигурява изобилие от естествена светлина и възможност да се насладите на възхитителна панорамна гледка към София.
Вие можете да изберете подходящите материали и дизайн, за да създадете уютен и модерен интериор, отговарящ на вашите индивидуални предпочитания и стил на живот.
Разположението на апартаментите в квартал Симеоново ви осигурява удобен достъп до различни удобства и услуги, включително магазини, ресторанти, паркове, училище, детска градина и спортни обекти, само на 10 минути пеша до парк Витоша. Това е спокоен и зелен квартал, предлагащ баланс между градския живот и природната красота на околните планини. Приобретяването на този тристаен апартамент в груб строеж в Симеоново ви дава възможността да създадете своя собствен уютен дом с изглед към града. Той е идеален за тези, които ценят индивидуалността и желаят да си адаптират жилището според собствените си предпочитания и стил.
Жилищният комплекс, в който се намира апартаментът, предлага разнообразни удобства и услуги за комфортно живеене. В комплекса има подземни и надземни паркоместа, асансьор, място за отдих и детска площадка.
Сградата е на етап Акт 14, а към края на 2023 г. се очаква да получи Удостоверение за въвеждане в експлоатация.
Допълнително може да закупите паркомясто или складово помещение.
Можете да се възползвате от възможността да закупите този прекрасен апартамент без допълнителни такси. Ако търсите модерно жилище в желан район, с отлични удобства и БЕЗ КОМИСИОННА, този апартамент може да бъде идеален за Вас.
Цената е с включено ДДС!
Dati principali
Riferimento ID72036
Data annuncio 18/10/2023
Contratto Vendita
Tipologia Appartamento
Superficie 129 m2
Locali 3 (2 camere da letto, 1 altro)
Piano 5 totali
Costi
Prezzo 258.000 €
Prezzo al m2 2.000 €/m2
Efficienza energetica
Anno costruzione 2024
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
agenzia verificata
Galiano Estates
Galiano Estates
гр. София, площад „България“ 1, Административна сграда на НДК, етаж 13, Sofia
  Mostra Cellulare +359 89 998 0170
Николова Татяна
Mostra Telefono +359 89 598 8170
Visualizza altri annunci di

appartamenti in vendita a Sofia


Comune di Sofia

:
Vendita appartamenti Sofia
Vendita case Sofia
Agenzie immobiliari Sofia

Provincia di Sofia

:
Appartamenti in vendita provincia Sofia
Vendita case provincia Sofia
Indirizzo e mappa
Sofia - quartiere Симеоново