€ 67.000,005+ locali149 m2450 €/m2

Casa indipendente Ruse

Къща близо до града в село Червена вода
Представяме на Вашето внимание Къща в с.Червена вода което е само на 10 мин път с кола до гр. Русе. Имотът се намира на тиха, асфалтирана улица в близост до главната и до спирка. Дворното място е 1 500 кв.м., като в него са разположени две къщи с обща площ ЗП 149 кв.м. Двете къщи се състоят от стара част и нова масивна постройка. Те са с два отделни входа, но има възможност за обединяване .
Старата къща е на два етажа, със каменна основа състои се от входно антре, бечова стая и маза, на втори етаж има: коридор, 4 стаи и сервизно помещение. Къщата е с частично сменена дограма.
Новата къща е на плоча и се състои от кухня, всекидневна, 2 спални и санитарен възел. Вътрешна и външна изолация, нова дограма, стените са шпакловани и боядисани има и локална отоплителна инсталация. Обзавеждането е включено в цената. В двора на къщата има изграден масивен навес и лятна кухня със санитарен възел и голям гараж 38 кв.м. Прекрасна Инвестиция за Младо семейство искащо да избяга на спокойствие.
Оглед на имота:
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
Резервация на имота:
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
Допълнителни услуги:
Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Русе, ул. ,Сърнена гора 10 Имоти Томов, тел:0877749007; 1468
Dati principali
Riferimento ID156718
Data annuncio 19/03/2024
Contratto Vendita
Tipologia Casa indipendente
Superficie 149 m2
Locali più di 5 (4 camere da letto, 3 altro)
Costi
Prezzo 67.000 €
Prezzo al m2 450 €/m2
Efficienza energetica
Anno costruzione 1956
Classe energetica Immobile esente da certificazione energetica
agenzia verificata
Имоти Томов
Имоти Томов
ул. Васил Друмев 19, Shumen
  Mostra Cellulare +359 87 617 8898
Имоти Томов
Mostra Telefono +359 87 617 8898
Visualizza altri annunci di

case indipendenti in vendita a Ruse


Comune di Ruse

:
Vendita case indipendenti Ruse
Vendita case Ruse
Agenzie immobiliari Ruse

Provincia di Ruse

:
Case indipendenti in vendita provincia Ruse
Vendita case provincia Ruse
Indirizzo e mappa
Ruse
Annuncio senza mappa,
prova a chiedere la posizione all'inserzionista